Króm autófóliák

Üdvözlünk a 3D KRÓM autófólia oldalán!     {plusone}

 

Cégünk több éves mottója a „Mi nem várjuk a csodát, mi csináljuk!” talán, soha nem volt annyira igaz, mint most. Magyarországon elsőként, de Európában is harmadikként elhoztuk nektek a 3D króm autófóliákat.

 Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas szöveges és képi anyagot láthat.

Mit jelent a 3D króm autófólia? Az autófóliázás azon szegmense, amikor is króm fóliával megváltoztatjuk a gépjárműved megjelenését és szó szerint tükrözzük az egyéniségedet. Az egész autód megjelenését helyezzük új dimenzióba. Ha te impulzív, pörgős személyiség vagy válaszd a vörös króm fóliát. Ha szereted az igazán feltűnő ékszerként csillogó megjelenést ajánljuk neked  az arany króm autófóliát. Ha szeretnél valami elegánst és szeretnéd azt, hogy felkapják a fejüket, ha meglátják a kocsidat, akkor az ezüst króm autófóliával ezt elérheted.  A zöld króm autófólia tükrözheti a letisztult kifinomult ízlésedet, nyugalmat sugároz. A kék króm fólia ragyogása, eddig elképzelhetetlen futurisztikus megjelenést kölcsönöz autódnak.

A Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így igen olcsón juthatnak olyan reklámhoz, amely az autófóliával rendelkező gépjárművek mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt.

De mi történik akkor, amikor a reklámszöveg egy fényesen ragyogó vörös króm fólia alapon jelenik meg? A fényezéssel soha el nem érhető csillogást csak a 3D króm autófóliákkal lehet elérni. Céged reklámszövege csak így fog igazán kitűnni a számtalan unalmas feliratozások közül.

Raktár készletünk folyamatosan bővül egyedi szín elképzelést is ki tudunk elégíteni megrendelésre,jelen pillanatban 60 színű króm autófólia áll rendelkezésünkre.

króm autófóliát keres nálunk megtalálja!

A króm autófóliák remek megoldás jelentenek a költséges króm festékek kiváltására.

Várja jelentkezését a króm autófólia csapata!