UV-Shield Eufoliatech LLumar Budaörs autófóliázás fóliázás fólia

UV SHIELD

1.Miért is lehet valakinek szüksége erre a fóliára? 

Az autók üvegei (a szélvédőt kivéve) csak az UVB ellen nyújtanak védelmet. Az kimutatott tény, hogy az igazán káros hatások az UVA sugaraknak köszönhetőek, de a LLumar UVShield fólia ezek ellen is 99,9%-os védelmet biztosít.

Fóliázás után.


2. Miért szeretne valaki LLumar UVShieldet az autójára és nem hagyományos fóliát?

Sokan egyáltalán nincsenek megbarátkozva a fóliázással. Ők szinte láthatatlan védelmet kívánnak. A LLumar UVShield fólia 78% látható fényáteresztési értékkel bír, ezáltal szinte teljes mértékben átláthatóak maradnak az üvegei. Mindezen túl ez a színárnyalat megfelel a törvényi előírásoknak. 

3. Miért fontos az, hogy a fólia 99,9%-os és ne csak 99%-os védelmet biztosítson?Ha valaki bármennyire is érzékeny a napra, a legmagasabb fokú védelmet igényli. A LLumar UVShield 99,9%-os UV védő képessége egy szélesebb hullámhossztartományt fed le, mint más fóliák. 
Autófóliázás vagy épületfóliázás után


4. Ugyanolyan hővédő képességgel rendelkezik a LLumar UVShield fólia mint más, sötétebb típusú fóliák?

Nem, mivel a magas fényáteresztő képesség természetes velejárója az alacsonyabb fokú hő illetve vakítás védelem. 

5. Mennyi az élettartama? 

A LLumar UVShield fólia öt éves garancia intervallumot élvez a gépkocsi eredeti tulajdonosa esetén leválás, hólyagosodás és szétválás ellen. A környezeti viszonyok függvényében a fólia UV elnyelő képessége csekély mértékben változhat az élettartama alatt. Azon személyek számára, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy UV érzékenységük van, érdemes 3 évente ellenőriztetni a fólia paramétereit. A garancia természetesen nem terjed ki a fólia cseréjére, ami az UV elnyelő képességének változása miatt esedékes. 

6. Van-e az LLumar UVShieldhez hasonló fólia a piacon?


Nincs, az LLumar UVShield egyedi! A CPFilms, az általa levédett termék egyedüli előállítója. Más nem képes ilyen rendkívüli paraméterekkel rendelkező fóliát gyártani. 

7. Megvédi az autó belsejét a kifakulástól? 

Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást. A fakulás egy kémiai folyamat, a hő, a fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére a LLumar UVShield fólia az autó belsejének élettartamát jelentősen megnöveli. 
Fóliázás után.


8. Miért kerül többe a LLumar UVShield a többi fóliánál?

Mivel igen nehéz ilyen magas színtű UV védelmet előállítani magas fényáteresztő képesség és jó optikai tisztaság mellett. 

9. Lehetnek orvosi panaszaim a termékkel szemben?

Nem. Ez azzal indokolható, hogy a bőrrák és egyéb rákos megbetegedések kialakulásában sok egyéb tényező is szerepet játszik. A fólia UV elleni védelme megbízható és jól alkalmazható.

Köszönjük,hogy oldalunkat böngészik.

Powered by LLumar

Eufoliatech,Budaörs,autófóliázás,fóliázás,épületfóliázás

Kültéri fóliák fóliázás fólia Eufoliatech Budaörs

Zord időjárás - Kemény válasz.

Számos esetben a fóliák belső, szobafelőli, oldalon történő felszerelése nem lehetséges. Ennek oka lehet az üveg megközelíthetetlensége valamint egyes üvegek szerkezetből adódóan a hőfeszültség okozta törést elkerülendő tényező. Abban az esetben, ha kültérről kell a felületet fóliával ellátni, mindenképen kimondottan erre a célra kifejlesztett fóliát javasolt használni. Ennek oka, hogy a beltéri fóliák rétegfelépítése és elsősorban UV védelme (mely magát a fóliát is védi) nem megfelelő kültéri felhasználásra így azok gyorsan (akár néhány hónap alatt is) rongálódnak, elöregednek. Ugyancsak nem megfelelő a beltéri fóliák karcmentesítő rétege sem a kültéri felhasználásra, mivel az igénybevétel kültéri felszerelés esetén sokkal erőteljesebb, így csak olyan fóliát javasolt használni, mely kültéri karcmentes réteggel van ellátva.

A külső felszerelések esetén több fólia család is rendelkezésre áll:

Kültéri reflektív, speciális karcmentes réteggel ellátott fólia (RHE sorozat) - Az RHE vagy más néven Helios sorozat termékei kültéri karcmentes réteggel vannak ellátva. Felhasználásuk függőleges (5 év garancia) és ferde síkú (3 év garancia) felületeken is egyaránt lehetséges. Az anyag különlegessége, hogy külső rétege antisztatikus hatású így a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta mint a normál üvegfelületen. Ezen tulajdonság eredményeként akár a nehezen megközelíthető ablakok költséges tisztítása sem szükséges az eddig megszokott rendszerességgel. Taszító teljesítményét bizonyítja, hogy akár savas filctollal történő firkálás esetén is az írás könnyen letörölhető, míg ez bármely más fólián vagy üvegen eltávolíthatatlan.

Kültéri reflektív, karcmentes réteggel ellátott fólia (REX sorozat) - A REX sorozat termékei karcmentes réteggel vannak ellátva. Felhasználásuk kizárólag függőleges felületeken javasolt (3 év garancia).

Kültéri neutrális, karcmentes réteggel ellátott fólia (NEX sorozat) - A NEX sorozat termékei kültéri karcmentes réteggel vannak ellátva. Felhasználásuk kizárólag függőleges felületeken javasolt (3 év garancia).

Kültéri biztonsági / grafiti védelmi fólia (SCL ER PS4) - A 100 mikron vastagságú kültéri színtelen biztonsági fólia felhasználása az üvegtörés okozta károk csökkentésén kívül, széles körben használt grafiti védelmi szempontból is! A kirakatok, citylight vagy egyéb üvegfelületek esetében a fólia védi az üveget a firkáktól és bizonyos karcolásoktól is. Ennek általában a rongáló nincs tudatában, mivel a fóliára történő firkálás érzete az üveggel megegyező. A károsodott fólia az üveg rongálása nélkül levehető majd új szerelhető fel, melynek költsége a drága és különleges nagyméretű üvegszerkezetek cseréjének költségének töredékéből is megtehető (3 év garancia függőleges felületre történő felszerelés esetén).

Kültéri polikarbonátra szerelhető fólia (SunBlocker) - További információt a "Polikarbonát Fóliák" aloldalon talál ide kattintva (10 év garancia függőleges felületre történő felszerelés esetén)

Kültéri reflektív, karcmentes réteg nélküli fólia (RR sorozat) - Az RR sorozat termékei karcmentes réteget (ER) nem tartalmaznak, így felszerelésük olyan felületeken ajánlott melyek magasan vannak vagy nem feltűnő helyeken találhatók. A fólia ER réteg hiányában könnyen karcolódik, így ezt a tisztítás esetén figyelembe kell venni. Felhasználható ferde síkú és függőleges felületeken is (2 év garancia).

Sun Blocker 
Polikarbonát felületekre

14

46

40

15

47

1

75

RR 20 PS 

15

62

23

19

60

1

78

RR 20 B PS 

9

44

47

8

20

1

79

RR 35 PS 

23

43

34

29

45

1

69

REX 20 SI ER HPR 

13

49

37

16

53

1

77

REX 35 SI ER HPR 

22

39

39

26

41

1

68

REX 50 SI ER HPR 

37

33

30

47

31

1

55

NEX 1020 ER HPR 

19

30

51

20

31

1

66

NEX 1020 SB ER HPR 

12

71

17

23

48

1

83

NEX 1035 ER HPR 

36

13

51

39

14

1

49

NEX 1035 SB ER HPR 

25

56

19

41

32

1

70

 

ST:

Napenergia áteresztés

SR:

Napenergia visszaverés

SA:

Napenergia elnyelés

VLT:

Látható fény áteresztés

VLR:

Látható fény visszaverés

UVT:

Ultraviola áteresztés

TSER:

Teljes napenergia visszaverés

 

Köszönjük,hogy oldalunkat böngészik.

Powered by LLumar

Eufoliatech,Budaörs,autófóliázás,fóliázás,épületfóliázás

Tükröző fóliák fóliázás fólia Eufoliatech Budaörs

TÜKRÖZŐ FÓLIÁK FÓLIÁZÁS FÓLIA EUFOLIATECH BUDAÖRS LLUMAR

 

A tükröző fóliák képesek a napenergia akár 79 százalékát is kint tartani.

A CPFilms a tulajdonát képező gyártási technológiának és gyártási tapasztalatának köszönhetően a világ legjobb tükröző fóliáit képes legyártani. A különböző földrajzi adottságokhoz alkalmazkodva a LLumar fóliák különbözőek megjelenésükben és teljesítményükben is. 
A LLumar síküveg fóliák a már beépített üvegre vagy ablakra is felszerelhetőek, ezzel egyszerű és gazdaságos megoldást biztosítva a hagyományos üveg problémáira. A nap ellen védő tükröző fóliák kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt és a világosságot. Mindezzel hűvösebbé teszik épületeinket és jobb munkára serkentik az ott dolgozókat. A tükröző fólia segítségével általában lényegesen csökkenthető a szobák belső hőmérséklete, a napsugárzás vakító hatásának kizárása pedig nagyban hozzájárulhat a Képernyős berendezésekre vonatkozó európai (EK) direktíva teljesítéséhez. A LLumar tükröző fóliákat olyan különleges eljárással állították elő, mellyel biztosítható, hogy sem a fóliák külső megjelenésében sem pedig a teljesítményükben ne mutatkozzon minőségi romlásra utaló jel az évek során.

A tükröző fóliák egy úgynevezett gőzöléses eljárással készülnek, mely folyamán egy mikro-vékony, részben átlátszó fémréteg kerül a poliészter fóliára. A CPFilms képes ezt ötvözni a színezési eljárással, így különféle építészeti célokra, sokféle elképzelésre is felhasználhatóak. Ennek az adottságuknak köszönhetően az összes LLumar fólia közül a legmagasabb hővédelemmel rendelkeznek. Kínálatunkban megtalálhatóak mind beltéri, mind pedig kültéri kivitelben is.

Néhány tükröző fólia és a V-sorozat a kizárólag a LLumar filmeken alkalmazott CDF ragasztóréteggel van ellátva. Ez a ragasztó egy molekuláris kapcsolatot létesít a fólia és az üveg között, mely eredményeképpen tökéletesebb optikai tisztaságot és hosszabb élettartamot garantálva a ragadós ragasztórétegekkel összehasonlítva.

Az összes tükröző fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy üvegeit a hagyományos módszerekkel tisztíthassa a fólia sérülése nélkül. Továbbá minden filmünk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.

Köszönjük,hogy oldalunkat böngészik.

Eufoliatech,Budaörs,autófóliázás,fóliázás,épületfóliázás

 

Nem tükrözőfóliák Eufoliatech fóliázás fólia Budaörs

A nem tükröző fóliák régi stílusú épületeken is felhasználhatóak a külső megjelenés jelentős megváltoztatása nélkül.

 


Az egyedülálló felépítéssel és teljesítménnyel bíró alkotóelemek felhasználásával, melyet csak a LLumar fóliákban találhatunk meg, a CPFilms a piacon található legkorszerűbb hővédő fóliákat tudjuk előállítani.

A nem tükröző fóliák kiszűrik a nap melegét és vakítását, de a fényt áteresztik. Ezen fóliák alkalmazásával új stílust

kölcsönözhetünk egy idejét múlt épületnek az ablakcsere költségének töredékéért és anélkül, hogy átmenetileg ki kellene költöztetni az ott lakókat vagy dolgozókat.

 

A nem tükröző fóliák gyakran az idősebb épületek hő és fényvédelmére is szolgálnak, mivel ezek nem kölcsönöznek tükrös kinézetet az épületnek.

Az N sorozatba tartozó filmek egy különleges fémszórási

eljárásnak köszönhetően amely során kimagasló teljesítménnyel bíró fémek és különleges a LLumar fóliák gyártásához előállított ötvözetek vihetők fel a fóliára kiemelkedő színstabilitással, élettartammal és teljesítménnyel rendelkeznek.

A LLumar termékek rendelkeznek a CPFilms által levédett

karcmentes réteggel. Ez a fóliaipar legellenállóbb és legtartósabb kristálytiszta karcmentes rétege, mely biztosítja, hogy az ablakok tisztíthatóak legyenek bármilyen hagyományos eljárással. Bizonyos fóliák léteznek kültéri változatban is, melyek speciális kültéri karcmentes réteggel (ER) vannak ellátva.

Továbbá minden filmünk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése

 

érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.

 

Teljesítmény Adatok:

 

Fólia

ST%

SR%

SA%

VLT%

VLR%

MUVT%

TSER %

N 1020 B SR CDF ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

13

48

39

19

38

1

77

N 1020 SB SR HPR ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

16

43

41

22

36

1

73

N 1035 B SR CDF ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

28

35

37

37

25

1

62

N 1035 SB SR HPR  ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

27

40

33

34

27

1

65

NEX 1020 ER HPR 
Kültéri

ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

19

30

51

20

31

1

66

NEX 1020 SB ER HPR 
Kültéri

ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

12

71

17

23

48

1

83

NEX 1035 ER HPR 
Kültéri

ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

36

13

51

39

14

1

49

NEX 1035 SB ER HPR 
Kültéri

ÉPÜLETFÓLIA ABLAKFÓLIA

25

56

19

41

32

1

70

UVCL SR HPR       AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

85

8

7

84

9

0,5

14

AU 75 UVSR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

84

9

7

78

8

0,1

20

DL 25 BL SR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

35

13

52

32

10

1

51

DL 30 GN SR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

32

18

50

32

15

1

30

PP 20 LU SR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

22

26

52

24

29

1

63

PP 35 LU SR HPR        AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

36

16

48

36

17

1

50

PP 50 LU SR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

48

12

40

49

13

1

41

PP 70 AG SR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

     

70

18

1

38

AP60 GN SR HPR  AUTÓFÓLIA ABLAKFÓLIA

48

22

30

57

14

1

44

 

ST:

Napenergia áteresztés

SR:

Napenergia visszaverés

SA:

Napenergia elnyelés

VLT:

Látható fény áteresztés

VLR:

Látható fény visszaverés

UVT:

Ultraviola áteresztés

TSER:

Teljes napenergia visszaverés

 

Köszönjük,hogy oldalunkat böngészik.

Powered by LLumar

Eufoliatech,Budaörs,autófóliázás,fóliázás,épületfóliázás

Dekor fóliák Eufoliatech Budaörs fóliázás fólia

DEKOR FÓLIÁK

A színes vagy mintázott dekorfóliákkal megváltoztathatunk bármilyen üvegfelületet.

A LLumar dekoratív fóliák rendkívül jól alkalmazhatóak irodahelységek átalakítására, éttermek látványosabbá tételére, egyedi üzlethelységek kialakítására, vagy hotel szobák kinézetének módosítására. A matt filmek nagymértékben átengedik a napfényt, de ugyanakkor meggátolják a belátást, így remek megoldást nyújtanak otthonunk vagy irodánk ablakainak átláthatatlanná tételéhez. A LLumar dekor fóliák hasonló hatást keltenek, mint a maratott üveg, annak költségének töredékéért. Dekor fóliáink kihangsúlyozzák a kreativitást és a flexibilitást.

A gyakorlott kivitelezők kézzel vagy akár plotter segítségével bármilyen mintát vagy logót ki tudnak vágni az anyagból, amely teljesen egyedi látványt nyújt az ablakok, ajtók vagy térelválasztók üvegfelületein. 
Bár a maratott üveg mintái széles körben alkalmazhatóak és feltűnést keltenek, beszerelésük és fenntartásuk körülményes. A mart üveg módosítása majdnemhogy lehetetlen és a tisztítása is problémákat okozhat Ezzel szemben a LLumar dekorfóliák bármikor eltávolíthatóak, változtathatóak, míg kinézetre igen hasonlóak a mart üveghez.

Ez a rugalmasság jól kihasználható bérelt irodák vagy más üzleti helyiségek esetén, ahol a céges logo vagy arculat az idő teltével átalakítható. 
A LLumar dekoratív fóliák különféle színekben és mintákkal állnak rendelkezésre úgy, mint például csíkos, sávos, négyzethálós, pöttyös vagy piros, sárga, zöld, kék, bronz vagy matt fekete, ezüst és bronz. Ezek kombinálásával gyakorlatilag bármilyen szín kihozható.