UV-Shield Eufoliatech LLumar Budaörs autófóliázás fóliázás fólia

UV SHIELD

1.Miért is lehet valakinek szüksége erre a fóliára? 

Az autók üvegei (a szélvédőt kivéve) csak az UVB ellen nyújtanak védelmet. Az kimutatott tény, hogy az igazán káros hatások az UVA sugaraknak köszönhetőek, de a LLumar UVShield fólia ezek ellen is 99,9%-os védelmet biztosít.

Fóliázás után.


2. Miért szeretne valaki LLumar UVShieldet az autójára és nem hagyományos fóliát?

Sokan egyáltalán nincsenek megbarátkozva a fóliázással. Ők szinte láthatatlan védelmet kívánnak. A LLumar UVShield fólia 78% látható fényáteresztési értékkel bír, ezáltal szinte teljes mértékben átláthatóak maradnak az üvegei. Mindezen túl ez a színárnyalat megfelel a törvényi előírásoknak. 

3. Miért fontos az, hogy a fólia 99,9%-os és ne csak 99%-os védelmet biztosítson?Ha valaki bármennyire is érzékeny a napra, a legmagasabb fokú védelmet igényli. A LLumar UVShield 99,9%-os UV védő képessége egy szélesebb hullámhossztartományt fed le, mint más fóliák. 
Autófóliázás vagy épületfóliázás után


4. Ugyanolyan hővédő képességgel rendelkezik a LLumar UVShield fólia mint más, sötétebb típusú fóliák?

Nem, mivel a magas fényáteresztő képesség természetes velejárója az alacsonyabb fokú hő illetve vakítás védelem. 

5. Mennyi az élettartama? 

A LLumar UVShield fólia öt éves garancia intervallumot élvez a gépkocsi eredeti tulajdonosa esetén leválás, hólyagosodás és szétválás ellen. A környezeti viszonyok függvényében a fólia UV elnyelő képessége csekély mértékben változhat az élettartama alatt. Azon személyek számára, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy UV érzékenységük van, érdemes 3 évente ellenőriztetni a fólia paramétereit. A garancia természetesen nem terjed ki a fólia cseréjére, ami az UV elnyelő képességének változása miatt esedékes. 

6. Van-e az LLumar UVShieldhez hasonló fólia a piacon?


Nincs, az LLumar UVShield egyedi! A CPFilms, az általa levédett termék egyedüli előállítója. Más nem képes ilyen rendkívüli paraméterekkel rendelkező fóliát gyártani. 

7. Megvédi az autó belsejét a kifakulástól? 

Teljes mértékben semmilyen fólia nem képes meggátolni a fakulást. A fakulás egy kémiai folyamat, a hő, a fény és az UV kombinációjának hatása. Ennek ellenére a LLumar UVShield fólia az autó belsejének élettartamát jelentősen megnöveli. 
Fóliázás után.


8. Miért kerül többe a LLumar UVShield a többi fóliánál?

Mivel igen nehéz ilyen magas színtű UV védelmet előállítani magas fényáteresztő képesség és jó optikai tisztaság mellett. 

9. Lehetnek orvosi panaszaim a termékkel szemben?

Nem. Ez azzal indokolható, hogy a bőrrák és egyéb rákos megbetegedések kialakulásában sok egyéb tényező is szerepet játszik. A fólia UV elleni védelme megbízható és jól alkalmazható.

Köszönjük,hogy oldalunkat böngészik.

Powered by LLumar

Eufoliatech,Budaörs,autófóliázás,fóliázás,épületfóliázás