Ózonos klímatisztítás

Ózonos klímatisztítás rövid határidővel!

Az ózon  csírátlanít, fertőtlenít.Ózonos  kezelés után az ózonnal érintkezett felületekről eltűnnek a baktériumok, vírusok, az autóban megszűnnek a kellemetlen szagok. Ha nincs életképes baktérium, akkor azok nem is szaporodnak, ha nem marad aktív vírus, akkor az nem is jelet veszélyt – egy ideig!

Rövid 30perces fertötlenítés a helyszínen akár meg is várható ,az autónak szinte ismét új illata lesz.És vírusoktól mentes!

Kellemetlen szagú a klíma az autóban? Az ózonos kezelés ezen is segít,kérjen időpontot és rövid idő alatt Budaörsön az ózonos autófertötlenítést és autóklima tisztiíást elvégezzük! 

Az ózonos autóklíma tisztíása és fertöőlenítés Ára 4200 FT

Tel: 06 20 9 755 176

 

 

Akció

Autófóliázás akció!!!

Lassan itt a nyár,a hosszú tél elteltével mindenki szereti karbantartani,szépíteni,megújítani autóját. Ehhez nyújtanánk mi is egy kis segítséget megrendelőinknek!

Autófóliázás esetén ha B-oszloptól hátrafelé fóliáztatjuk autónk üvegeit, akkor 2 DB első lámpára színtelen kavicsvédő fóliát vagy füst színű tuning lámpafóliát kap tőlünk ajándékba vagy a két hátsólámpára tuning lámpafóliát választhat!

Mit jelent ez körülbelül számokban? Ha B-oszloptól hátrafelé autónk fóliázása megközelítőleg 25000 Ft, akkor ez tartalmaz egy magas színvonalon gyártott minőségi autófóliát a felszerelést a műbizonylatot és 9 éves gyártói garanciát!!

Az első lámpáknak a kavicsvédelme vagy tuning lámpafóliázása megközelítőleg 3500 Ft/DB azaz 7000 Ft a pár!!

Ezzel a 7000 Ft-os ajándékkal kedveskedünk most nektek!

Nem szeretnél lámpát fóliáztatni? Akkor választhatod a 15%-os kedvezményt is lista árunkból!!!

Reméljük hozzátudunk egy kicsit járulni ahhoz ,hogy mindenkinek jól induljon ez a nyár.

Telefonos megrendelés esetén kérjük jelezzétek ha igénybe szeretnétek venni kedvezményeinket.

 

Telefon:

IDE kattintva : +36 20 9 755 176

Az akció visszavonásig érvényes.

Üdvözlettel: EUFOLIATECH

Mennyi idő amíg elkészül az autófóliázás?

-Mi a menete az autófóliázásnak?

A megtekintett és kiválasztott autófólia felhelyezése előtt szemrevételezzük a gépkocsit ,megnézzük vannak e a karosszérián javítani való hibák.

Ha találhatok hibák ,azokat a tulajdonossal együtt szemrevételezzük majd döntünk a javítás szakszerű kivitelezéséről az autófóliázás előtt.

A javítás kivitelezése után megkezdődik a gépkocsi szétszerelése pl. lámpák,díszcsíkok tükrök eltávolítása.Majd az autó teljes por és

zsírmentesítése ez rendkívül fontos a szakszerű autófóliázás megkezdése előtt.

Ezek a műveletek után megkezdődik az autófóliázás.

Autófóliázás elvégeztével megkezdődik az autó szakszerű összeszerelése majd a munka végeztével tulajdonosnak átadásra kerül a lefóliázott autó.

-Mennyi idő amíg elkészül az autófóliázás?

Az autófóliázás a karosszéria elemek bonyolultságától függően 2-3 napot,extrémebb több alkatrész esetén pl. külön spoiler,küszöb toldatok

speciális lökhárítók még 1 napot igénybe vehetnek.

Az autófóliázás előtti majd utáni szét és összeszerelés kB 1 nap.

-Mennyi időbe telik az autóüveg fóliázás?

Az autóüveg fóliázás lényegesen kevesebb időt vesz igénybe megközelítőleg 3-4 óra alatt elkészül.